În rolul "Evans" la Teatrul Metropolis în spectacolul
„NEVESTELE VESELE DIN WINDSOR” de W. SHAKESPEARE, regia ALEXANDRU TOCILESCU, 2011


Descriere:

n. 10 Iunie 1952

A absolvit IATC si a jucat in peste 20 de filme americane, alaturi de actori precum Ann Margret, Tom Berenger, Jean-Claude Van Damme, Tchecky Karyo, Wesley Snipes, Steven Seagal sau Jennifer Tilly



Roluri:

Roluri in teatru

Teatrul Metropolis


Filmografie:

  • Assassination Games (2011) .... Wilson Herrod
  • Ursul (2011) ....
  • Made in Romania (2010) .... Capt. Gheorghe Vladic
  • Fetele Marinarului (Serial TV) (2009) .... Damian Postelnicu
  • Flu Bird Horror (2008) .... Oscar Drake
  • Anaconda III - Anaconda: Progenitura (2008) .... Prof. Kane
  • Ghouls - Strigoii (2008) .... Dylan
  • Planet Raptor: Raptor Island 2 (2007) .... Cmdr. Bakewell
  • Attack Force - Atac brutal (2006) .... Doctor
  • Second in Command - Adjunctul (2006) .... President Yuri Amirev
  • The Detonator - Detonatorul (2006) .... Beilic
  • Sable noir (Serial TV) (2006) .... Détective/Fantôme
  • Dracula III: Legacy - Dracula III: Mostenirea (2005) .... Gabriel
  • Marele jaf comunist (2004) .... Voice Over (voce)
  • Dark Prince: The True Story of Dracula - Printul noptii (2000) .... Turkish Emissary
  • Witchouse 2: Blood Coven (2000) .... University Dean
  • Teenage Space Vampires (1999) .... Jonas
  • Phantom Town - Orasul fantoma (1999) .... Cowboy
  • Shapeshifter (1999) .... Petrov
  • Bad Blood (1999) .... Ion Conteanu
  • Diplomatic Siege - Dusmanul dusmanului meu (1999) .... Col. Vasilescu
  • Retro Puppet Master (1999) .... Father
  • The Excalibur Kid - Zack si sabia vrajita (1999) .... Sir Ector
  • Aliens in the Wild, Wild West (1999) .... Bartender
  • The Shrunken City - Orasul in miniatura (1998) .... Construction Foreman
  • Clockmaker - Ceasornicarul (1998) .... Guard
  • Stare de fapt (1996) ....
  • Nostradamus (1994) .... Raoul
  • Bufetul 'La Senat' (1973) ....
  • Fetele marinarului (Serial TV) (2009) .... Damian Postelnicu 


Premii: