În rolul "Tom" la Teatrul Metropolis în spectacolul
“Tom Si Jerry” de Rick Cleveland, Regia Florin Piersic Jr, 2013


Descriere:

n.18.07.1968, Bucuresti
Actor, regizor, scenarist si producator 



Roluri:

Roluri Teatrul Metropolis

Filmografie Florin Piersic Jr.

  • Killing Time - 2012
  • Omega Rose - 2011
  • Biblioteque Pascal - 2011
  • Websitestory - 2010
  • Calatoria Lui Gruber - 2009
  • Contratimp 2 - 2009
  • Tom Creek - 2009
  • Bani - 2008
  • Youth Without Youth - 2008
  • Nasterea unei capodopere - 2008
  • La Urgente - 2006
  • Eminescu Versus Eminem - 2005
  • Fix Alert-2005
  • Project W - 2005
  • Calatorie de Vis - 2004
  • Donau, Duna, Dunav, Dunarea - 2003
  • Callas Forever - 2002
  • Ce Lume Vesela - 2002
  • Mariage Interdit - 2002
  • The Elite - 2001
  • Le Dernier Plan - 2000
  • Dublu Extax - 1998
  • Vin - 1991
  • Coana Chirita-1986
  • Luminile din Larg - 1986
  • Marele Singuratic - 1986 


Premii: