În rolul "Babette Latouche" la Teatrul Metropolis în spectacolul
„PIJAMALE” de MAWBI GREEN Și ED FEILBERT, regia Emanuel Parvu, 2009


Descriere:

n. 29.07.1967

A urmat Scoala de muzica, Liceul " George Enescu" Bucuresti.

In 1985 a fost admisă la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, la clasa profesorului Dem Rădulescu și a profesoarei Adriana Popovici.

Face parte din trupa Teatrului Bulandra din anul 1991, imediat după absolvirea facultății, fiind apreciată în piese cum sunt "Vreau să fiu actriță", "Visul unei nopți de vară", "Poveste de iarnă" sau "Trei surori".



Roluri:

Roluri Teatrul Metropolis

Alte roluri:

  • Puck în Visul unei nopți de vară de William Shakespeare, regia Liviu Ciulei (1991)
  • Wendla în Deșteptarea primăverii de Frank Wedekind, regia Liviu Ciulei (1991)
  • Irina în Trei Surori de Anton Cehov, regia Alexandru Darie (1995)
  • Cum m-am lăsat de gândit de Hannes Stein, regia Bogdan Muntean
  • Poveste de iarnă de William Shakespeare
  • Exerciții de stil de Ileana Cârstea
  • Vreau să fiu actriță! de Robert Mauro
  • Abelina în Three O'Clock de Ana-Maria Bamberger, regia Dan Tudor
  • Îmblânzirea scorpiei de William Shakespeare, regia Mihai Măniuțiu (2000)
  • Richard al III-lea se interzice de Matei Vișniec

Filmografie

  • O zi la București(1986) - Daniela
  • Pădurea de fagi (1987) - Durdu
  • Zâmbet de Soare (1987) - Fata Împăratului 1
  • Amen. (2002) - Soție 2 ofițer SS
  • Și totul era nimic... (2006) - Joița
  • Margo (2006) - Maria, sora lui Margo
  • Nunta mută (2008) - nuntașă
  • Schimb valutar (2008)
  • Marilena (2008) - Aurica


Premii: