Spectacolul trebuie văzut, pentru poveste, dar și pentru
cei doi mari actori, a căror prestație nu poate fi întâlnită în chiar toatesălile de teatru, nici din București, nici de aiurea.

Nicolae Prelipceanu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Buzunarul cu pâine
                                                                                                     de Matei Vișniec
 

Cu:

Oana Pellea

și

Sandu Mihai Gruia

 

 

 

Ce înseamnă “Buzunarul de pâine”?
“Buzunarul de pâine” e despre altceva. Oricât de cinic ai fi, și oricât de negativist ai fi, n-ai cum să nu te deschizi în final. Ador personajul meu din “Buzunarul…” . Eu întotdeauana am fost îndrăgostită de ultimul personaj. Însă acum sunt amorezată rău de el. Personajul meu e nihilist total, n-are deloc deschidere, de aceea l-am ales să-l fac așa. La final, el demonstrează însă că automat trebuie să te deschizi, altă soluție nu există. Oricât de mult “Nu” spui, termini tot printr-un “Da”

Oana Pellea , Ev. Zilei, 4 iunie 2008.


« O sala plina, oameni emotionati pana la lacrimi, un sentiment de nostalgie la spectatorii romani, francezi incantati sa descopere doi actori de exceptie Pentru mine, "Buzunarul" este o bijuterie, un obiect slefuit cu tandrete si enorm talent, pana la stralucire, ceea ce il face sa straluceasca atat in romana, cat si in franceza. Constat cu bucurie ca un text scris cu peste 25 de ani in urma si-a pastrat, datorita Oanei Pellea si lui Mihai Gruia Sandu, o prospetime uluitoare, ramanand o piesa de actualitate, in ciuda trecerii anilor »

Matei Visniec, Ev. Zilei , 4 iunie 2008 


   


„ Un teatru tulburător și copleșit de aplauze, în lacrimi de râs și de plăns, cum se cuvine măscăricilor-îngeri, cu chip dublu și seducător, care ne storc ochii și inima!”,

regizorul Adrian Istrătescu Lener. EV.ZILEI – 18 mai 2008      


 "Poate ca toate situatiile cu care ne intalnim in viata noastra au fost create pentru ca spiritul nostru sa se vada in ele, ca intr-o oglinda, si sa poata sa devina, treapta cu treapta, intamplare de intamplare
, m

Mihai-Sandu Gruia